Update

ZurichJa! jeg er kommet hjem fra Schweiz. For lææænge siden.

De sidste par uger var rigtig gode, selvom mange var begyndt at tage hjem. Bla. var jeg i Zürich og Luzern og se de gamle fine byer. Flot tur.  Weekenden efter fik vi arrangeret to biler der kørte til Ardeche floden i frankrig

Turen hjem gik rigtig fint, og jeg var hjemme i købehavn til fødselsdag lørdag den 14. september. Derfra har tingene gåetsin slagne gang med Grafik forelæsninger og opgave.

Grafikkurset gik jo ikke så godt sidst. Denne gang gik det en del bedre. 11 fik vi for projektet, så det var virkelig virkelig dejligt at det kunne betale sig at udskyde det.

Os alle ved ardeche

Derudover skal der jo arbejdes, og det gør jeg. Jeg har ikke valgt nogen nye fag i denne blok. Jeg kunne ikke finde på noget der kunne motivere mig, og med lidt held, hvis studienævnet snart kan sige noget, ved jeg om jeg er bachlor. Jeg overvejer kraftigt at starte på ITU til sommer og tage min kandidat der istedet for på DIKU. Jeg kan ikke finde på nogen fag som rigtigt siger mig noget på diku. Forhåbentlig på ITU, så jeg kan blive færdig med det her uddannelsesnoget.

Jeg havde fødselsdag den 15. oktober, hjemme ved mor og far, en dejlig lille ferie, på trods af en truende grafik-eksamen den 2310.


Comments